Glamurozni odmor u Beogradu

Ukoliko ste jedan od onih koji zahtevaju samo vrhunski glamur koji ostali mogu da vide samo na rap spotovima, Novi apartmani su pravo mesto za vas!

Glamurozni odmor u Beogradu

Novi apartmani jedan su od vodećih portala za iznajmljivanje stanova apartmanskog tipa u Beogradu i u svojoj bazi sadrže zavidan broj apartmana različitih karakteristika. Apartmani se prevashodno razlikuju po lokaciji, zatim po veličini, ali i po opremljenosti. Ove tri karakteristike ujedno i diktiraju cenu svakog pojedinačnog smeštajnog kapaciteta. Ne trepa zaboraviti da na finalnu cenu mogu da utiču i drugi faktori, poput vremenskog perioda, trenutno aktuelnih akcija, kao i vremenskog trajanja zakupa, međutim.

Tokom svih ovih godina Novi apartmani su postali jedna od retkih specijalizovanih lokacija i za luksuzni smeštaj u Beogradu pa su svoju bazu obogatili zaista impresivnim smeštajnim jedinicama kojima bi pozavidele i holivudske zvezde. Tako u sekciji Luksuzni apartmani možete pronaći zaista impresivan broj vrhunsko opremljenih apartmana oplemenjenih skupocenim detaljima od kojih većina poseduje i spa kutak na kome bi im pozavideli i brojni visoko kategorizovani hoteli, a pojedini od njih čak imaju i svoje sopstvene bazene!

Od svih ovih vrhunskih smeštaja izdvojićemo one najekskluzivnije koji bi lako mogli da se nađu u spotovima Fifty Cent i Jay Z spotovima.

MG8_6522_featured_default

Ovom prilikom na prvom mestu svakako izdvajamo apartman Nijagara. U pitanju je zaista jedinstvena nepokretnost locirana u samo m centru Beograda. Ovaj apartman nalazi se u ulici Zmaja od Noćaja i ne samo što poseduje dva garažna mesta, svoj privatni lift, finsku saunu, Đakuzi kadu, parno kupatilo, već u svojoj prostranoj unutrašnjosti poseduje i pravi bazen! Stakleni zidovi, tuševi sa veliki tv ekranima, vrhunska tehnika i plemeniti materijali i detalji učiniće da se svaki gost oseti kao u bajci. Apartman poseduje kapacitet za boravak do 6 osoba sa prenoćištem, dok je maksimalan broj ljudi koji ukupno mogu da borave u apartmanu 15.

Na ovoj listi svakako mora da se nađe i čuvena zemunska oaza apartman Hedonist, jedinstveni open space koji u svom sadržaju poseduje celokupan sadržaj jednog vrhunskog spa centra, a takođe pod svojim krovom poseduje i pravi bazen u kome 4 osobe mogu potpuno da uživaju!

Tu su naravno i apartmani Hedonist 2 i Hedonist 3, smeštaji koji, doduše, ne poseduju pravi bazen, ali zato su opremljeni sa vrhunskim hidromasažnim kadama koje će svojim gostima omogućiti zaista potpuno uživanje i zasluženo opuštanje.

Iako je zaista teško da se od brojnih fantastičnih stanova i smeštaja koji potpadaju pod kategoriju “Luksuzni apartmani” izdvoji samo nekolicina njih pokušaćemo da ovu listu zatvorimo sa jednim takođe impresivnim smeštajem, apartmanom De Luxe. Nalazi se takođe u Zemunu i osim fenomenalno spa sadržaja sadrži i pravi bazen dimenzija 5x10 metara. Ovaj smeštaj pokazao se kao dobitna kombinacija za male i intimne zabave poput proslava momačkih i devojačkih večeri koje se nakon proslave u ovakvom apartmanu sigurno neće zaboraviti nikada!

Posetite Nove apartmane i na vreme rezervišite glamurozni smeštaj, makar na jedan dan, jer taj dan sigurno nikada nećete zaboraviti. 

Podeli sa prijateljima


processing...