Najskuplji stan u Beogradu

Najskuplji kvadratni metar u Beogradu prodat je krajem 2020. godine u naselju “Beograd na vodi” i njegova cena iznosila je neverovatnih 9.000 evra!

Najskuplji stan u Beogradu

Epidemija je uticala na brojne segmente naših života. Jedna od njih je i tržište nekretnina, na koju je, za razliku od brojnih drugih grana, zabeležen rast cene, ali i potražnje. To se pogotovo može reći za vikendice i kuće za odmor, jer su građani, suočeni sa vanrednim stanjem i “zaključavanjem” stvorili potrebu za većim objektima i kućama.

Međutim, najskuplja nekretnina ne nalazi se na obronku neke planine. Titulu najskupljeg kvadratnog metra u Srbiji nosi stan na ekskluzivnoj lokaciji Beograd na vodi čija je cena iznosila 9.124 evra, dok je na istoj lokaciji kupljen i najskuplji stan u Beogradu za čak 1.380.888 evra. Takođe, prvih 40 najskupljih stanova, po jediničnoj ceni, prodato je takođe u Beogradu na vodi.

8-beograd-1600x1000

Činjenica je da ovaj novoizgrađeni poslovno-stambeni kompleks privlači pažnju, kako građana, tako i investitora koji uviđaju brojne benefite ove mikro lokacije. Prekrasan pogled ka reci, bogat sadržaj za sve generacije, kao i otvorenost i širina čitavog pejzaža čine ovo mesto idealnim i definitivno željenim.

Novi apartmani bi veoma rado u svoju ponudu dodali i taj skupoceni stan. Međutim, dok se to ne desi, ukoliko planirate posetu Beogradu, ili ste Beograđanin kojeg interesuje kako izgleda život u jednom sasvim novom Beogradu nadomak najvećeg trgovinskog i zabavnog centra u ovom delu Evrope, onda posetite portal Novih Apartmana i rezervišite smeštajni kapacitet apartman Waterfront, jer upravo se on nalazi u središtu ovog novog “jezgra Beograda”. 

Podeli sa prijateljima


processing...