Novi centar šopinga i zabave Beograda

Šoping centar “Galerija” najveći je trgovinski objekat ne samo Beograda, već i ovog dela Evrope i upravo je otvorio svoja vrata za ultimativno šoping iskustvo.

Novi centar šopinga i zabave Beograda

Beograd je dobio još jedan šoping mol. Međutim, to nije samo još jedan tržni centar u nizu koji su se u poslednjih dvadeset godina otvarali u Srbiji i okruženju i na koje smo navikli. U pitanju je najveći trgovinski objekat ne samo Beograda, već i ovog dela Evrope.
Tržni centar lociran u modernom kompleksu “Belgrade Waterfront” na samoj obali reke Save prostire se na neverovatnih 300.000 kvadratnih metara i svojom pojavom lako se ističe na ovoj lokaciji.
“Galerija” je u stvari regionalna šoping, gastro i zabavna destinacija u kojoj će svako, bez izuzetka, pronaći željeni sadržaj. Jedna od interesantnih odlika Galerije jeste i činjenica da je čak 20 odsto ukupne površine objekta predviđeno za restorane i kafiće, a upravo ti lokali locirani su u delu koji gleda na Sava promenadu i reku.

Pored velikog broja trgovinskih i vrhunskih gastronomskih objekata, Galerija će posedovati i brojne zabavne sadržaje među kojima se izdvaja najsavremeniji IMAX bioskop koji se prostire na čak 4.000 kvadrata i kapaciteta od 1.700 mesta. centar će takođe posedovati dva zabavna kompleksa namenjena isključivo najmlađim sugrađanima i posetiocima ovog trgovinsko-zabavnog kompleksa.

1123705596_0_196_2730_1732_1200x0_80_0_1_78bf5def1e3d655265704419060f1fe3

Eksterijerom Galerije dominira kombinacija kamena i stakla koja se veoma dobro uklapa u okruženje i jedinstveni ambijent kojim inače dominira reka Sava.

Bez obzira što je u pitanju zatvoreni objekat "Galerija" je dizajnirana baš poput grada. Tako postoje trgovi i ulice koje su inspirisane starim beogradskim ulicama, pa su fasade, rasveta i ulični mobilijar urađeni u maniru kakav se sreće u Knez Mihailovoj druge ulice uređene u modernom stilu. Ono što takođe karakteriše ova “Mall” jeste i obilje prirodne svetlosti i zelenila. Naime krov centra predstavlja jednu veliku zelenu baštu, dok centralni deo zauzima velelepna kupola koja ne samo što doprinosi atraktivnosti objekta, ona ujedno donosi obilje prirodne svetlosti unutar “Galerije” i čitav prostor čini humanijim i prijatnijim.

Najveći šoping centar ovog dela Evrope još nije u potpunosti uređen, ali i u ovoj fazi predstavlja potpuno funkcionalan objekat koji će svoje posetioce ostaviti bez daha, a sigurni smo da će ubrzo zasijati u punom sjaju.

Ukoliko želite da iz prvog lica steknete iskustvo življenja u jednom sasvim novom Beogradu, a nadomak najvećeg trgovinskog i zabavnog centra u ovom delu Evrope posetite portal Novih Apartmana i rezervišite smeštajni kapacitet apartman Waterfront, jer upravo se on nalazi na toj čuvenoj lokaciji Beograd na vodi. 

Podeli sa prijateljima


processing...