Praznični vodič kroz Beograd - II deo

Beograd poslednjih godina nudi široku ponudu smeštaja u prazničnim danima. Hotel ili hostel, ili možda nešto drugačije za Vas?

Praznični vodič kroz Beograd - II deo

Gde da se smestite u Beogradu?

Možete odsesti kod rođaka, prijatelja, ali da li je to baš najbolja opcija za Vas u prazničnim danima?! Sigurno Vas je iskustvo naučilo da je kod naših bližnjih često na snazi ona čuvena maksima – Svakog gosta 3 dana dosta. Pa da ne biste došli u situaciju da čujeto ono ''Zar već (hvala bogu)idete?! ili ''Što ne ostanete (ne daj bože) još malo?'', predlažemo da razmislite o tome da iznajmite smeštaj. Želite komfor, mir, slobodu, zar ne?!
Beograd poslednjih godina nudi široku ponudu smeštaja u prazničnim danima. Hotel ili hostel, ili možda nešto drugačije za Vas?

Novi Apartmani - Pametan izbor za praznične dane u Beogradu

Odlučili ste da nastupajuće praznike provedete u Beogradu. Hotel Vam je skup, u hostelu se ne osećate prijatno, a smeštaj kod rođaka i prijatelja smo već svrstali u najgoru moguću varijantu.
Šta Vam onda preostaje?!
Preostaje Vam najbolja opcija - smeštaj koji pruža veći komfor od onog koji se može naći po hotelima, a može se iznajmiti po znatno povoljnijim cenama. U pitanju je takozvano kratkoročno iznajmljivanje apartmana u Beogradu, tj. korišćenje usluge koja se popularno naziva - stan na dan.

 

Ako se odlučite za ovaj vid smeštaja nudimo Vam apartmanski smeštaj u užem ili širem centru grada, kao i na Novom Beogradu. Birajte ono što Vam najviše odgovara između 120 apartmana na odličnim lokacijama.
Ako sebi možete da priuštite isključivo neki od jeftinih apartmana u Beogradu, iznenadićete se odličnom ponudom. Ali ako želite da se opustite i uživate u blagodetima modernog i elegantnog dizajna i funkcionalnosti, a znate da kvalitet ima i svoju cenu, izaberite neki od naših luksuznih apartmana.

Pokloni Beograd u novogodišnjoj noći

U nedostatku inspiracije za kupovinu prazničnog poklona najboljem prijatelju, partneru, članovima porodice, predlažemo jedan krajnje jednostavan način da ih iznenadite i obradujete – dovedite ih u Beograd.
Beograd spada u one gradove koje možete posetiti i destinama puta, a da niste uspeli da istražite sve njegove tajne, sve njegove lepote. Obučen u praznično ruho, ovaj grad Vam pruža mnogo mogućnosti da se odlično provedete, da se zabavite, da mnogo toga naučite.

Ne verujete u Deda Mraza?

Novi Apartmani su se do sada sretali sa različitim prohtevima gostiju i trudili smo se da svima izađemo u susret. Naslušali smo se svakakvih želja, retko koju da nismo ispunili. Mnogobrojni neobični zahtevi doživljavaju erupciju u prazničnim danima, pa se mi često, sa željom da ih sve ispunimo, osećamo kao da smo u koži Deda Mraza.
To je rezultiralo uvođenjem izvesnih promena. Našu dosadašnju ponudu obogatili smo jednom novinom u vidu Specijalne ponude apartmana u Beogradu.
Smeštaj u pojedinim apartmanima u specijalnoj ponudi može da bude odličan poklon za Vašu voljenu osobu u nastupajućim praznicima, pre svega zbog činjenice da je u aranžman moguće uključiti raznovrsne dodatne sadržaje.

Apartmani Nirvana Spa, kao i apartman Laguna Spa sadrže spa finsku saunu i đakuzi (jakuzzi), ali i mogućnost dodatnih usluga: organizovanje romantičnog ambijenta sa večerom po želji, profesionalna masaža, živa muzika, razgledanje Beograda, vožnja po Srbiji, planinarenje po Srbiji, organizovanje časova tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerima, časove jahanja i dr.
Da li sada verujete u Deda Mraza?!

Podeli sa prijateljima


processing...