Štark Arena ponovo je mesto zabave

Nakon skoro godinu dana privremena COVID bolnica seli se iz Štark Arene, kultnog sportskog borilišta i mesta velikih koncerata u Beogradu.

Štark Arena ponovo je mesto zabave

Zbog celokupne situacije i velikog broja obolelih sugrađana od korona virusa, čuvena Beogradska Štark Arena skoro godinu dana imala je jednu potpuno drugačiju ulogu. Ona jeste bila humana i pomogla je u spašavanju brojnih života, ali ipak svi mi više želimo da kultno sportsko borilište i mesto održavanja nekih od najvećih koncerata u Beogradu.

Sezonu, zabave u Štark Areni ponovo će pokrenuti Lara Fabian, čuvena svetska pop zvezda autentičnog i prepoznatljivog snažnog glasa koja će nakon brojnih odlaganja konačno održati svoj koncert u Beogradu. Naime, koncert je prvobitno trebalo da bude održan još 2019. godine, a posle je odlagan zbog pandemije korona virusa. Sada je konačno došao trenutak da se ovaj moćni vokal zaori Beogradskom Štark Arenom i tako najavi neka bolja vremena i povratak životu kakvog pamtimo pre pandemije.
Glas Lare Fabian može se prepoznati još od prve note probudiće najlepše emocije o čemu svedoče brojne muzičke nagrade kao i preko 20 miliona prodatih albuma širom sveta.

Lara Fabian vlasnica je mnogobrojnih hitova, među kojima su sasvim sigurno najpoznatiji Je T'aime, Quédate, Je Suis Malade, Adagio i Caruso.

bANER

Dugo očekivan koncert Lare Fabian održaće se 26. juna, a svim ljubiteljima kvalitetnog vokala i poznatih hitova nabijenih emocijama koji će prisustvovati ovom veoma važnom koncertu prepunom simbolike savetujemo da u svakom slučaju prate trenutnu epidemiološku situaciju u Beogradu, da se ponašaju odgovorno i u skladu sa preporukama organizatora i nadležnih organa.

Ukoliko planirate da prisustvujete ovom koncertu i zajedno sa Larom Fabian konačno otvorite sezonu koncerata u Beogradskoj Štark Areni obavezno posetite web portal Novi apartmani, odnosno sekciju izdvojenih apartmana na Novom Beogradu i odaberite smeštaj koji vam po svim kriterijumima odgovarati. 

Podeli sa prijateljima


processing...